Η ΣΧΟΛΗ

Η Σχολή Χορού Danza Fuerte με τη 25 έτη εμπειρία τους, μετατρέπει την τέχνη του χορού σε ένα είδος προσιτό σε όλες τις ηλικίες, για όλα τα γούστα και σε πολύ προσιτές τιμές ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι όσοι θέλουν να εκφράσουν συναισθήματα και συνδυάσουν αρμονικά έκφραση και κίνηση.

Μαθαίνει τους ανθρώπους ν’ αποκτήσουν εμπειρίες με το σώμα τους, να κινηθούν, να χορέψουν. Στηρίζει τους εραστές της τέχνης και έκφρασης του χορού.

Οι Σχολές Χορού Danza Fuerte βρίσκονται κοντά σας εδώ και 23 χρόνια στην
καρδιά της Θεσσαλονίκης  Αριστοτέλους 23 -1ος (κεντρικό κατάστημα) και Βασιλέως Ηρακλείου 30 – 2ος(παράρτημα) διδάσκοντας Λατινοαμερικάνικους (Rumba, Mambo,Cha Cha Cha, Swing, Jive, Paso Doble), Eυρωπαϊκούς (Tango, Waltz,Fox Trot, Vienna Waltz, Quick Step), Eλληνικούς και Mοντέρνους χορούς (Hip Hop, Street Dance, Free Style, R&B). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να ασχοληθεί κανείς με Αθλητικό χορό – Οriental – Τango Αrgentine αλλά και με Kουβανέζικους ( Salsa, Bachata, Merenque, Rueda,Afro ). Ειναι πρωτοπόρος στα επαγγελματικά προγράμματα και δίνει τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίων χορού καθώς στη σχολή διδάσκουν πλήθος καταξιωμένων και έμπειρων καθηγητών.

Μέσα στα 25 χρόνια λειτουργίας έχει αποκτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδος, τις μεγαλύτερες διακρίσεις σε διαγωνισμούς εντός και εκτός Ελλάδας. Τον Ιούνιο του 2014 επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο διοργανώνοντας τη μεγαλύτερη Salsa Rueda στον κόσμο κερδίζοντας μία θέση στο Βιβλίο των Record Guinness!!!

Πιστή στην υπηρεσία της Τέχνης και του Θεάματος  12 Μαρτίου 2016 στην κεντρική πατεία της Καλαμάτας επιτυγχάνει ακόμη μία παγκόσμια διάκριση δημιουργώντας τη Μεγαλύτερη Χορευτική Bachata στον κόσμο, με 740 χορευτές κατακτώντας ακόμη μία θέση στο βιβλίο των Record Guinness !!!

Είναι η μόνη σχολή στην Ελλάδα που σέβεται πάνω από όλα τον πελάτη – μαθητή και το αποδεικνύει έχοντας ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση πιστοποίησης ISO 2001.