Επαγγελματικά

Η σχολή χορού Danza Fuerte εδώ και 21 Xρόνια είναι πρωτοπώρος στα επαγγελματικά προγράμματα χορού, αφού η μέθοδος και το βηματολόγιο που χρησιμοποιεί είναι ΔΙΕΘΝΩΣ αναγνωρισμένο.

Είναι η ΠΡΩΤΗ σχολή χορού που ΄΄εφάρμοσε ΄΄ το πρόγραμμα απόκτησης ΠΤΥΧΙΟΥ στην Β. Ελλάδα από το εξωτερικό και το εφάρμοσε με επιτυχία δημιουργώντας τους πρώτους Καθηγητές Χορού με επίσημο Πτυχίο και πλήρη γνώση βηματολογίου.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κατάρτισης και απόκτησης Πτυχίου το οποίο περιλαμβάνει ότι χρειάζεται , για να γίνει ένας μαθητής χορού επαγγελματίας χορευτής – χοροδιδάσκαλος. Επανδρώνεται με τους καλύτερους καθηγητές Έλληνες και Ξένους με τεράστια εμπειρία στην κατάρτιση ενός επαγγελματία.
Περιλαμβάνει από μαθήματα βηματολογίου ανδρικά – γυναικεία, χορευτικές φιγούρες, τεχνική κατάρτιση, μαθήματα μουσικής – ρυθμού,χορογραφία, θεωρίας χορού και ολοκληρώνεται με μαθήματα διδακτικής και πρακτικής διδασκαλίας. Στο επαγγελματικό πρόγραμμα χορού τα μαθήματα είναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ στοχέυοντας στην μέγιστη απόδοση και κατάρτηση του υποψηφίου.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται μόνο και εφόσον ο μαθητής είναι έτοιμος να οδηγηθεί στις τελικές εξετάσεις χωρίς όμως το φόβο της αποτυχίας αλλά με στόχο τη μέγιστη βαθμολογία.
Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο χώρο της σχολής με επίσημους εξεταστές από το εξωτερικό και όχι από τους δασκάλους της σχολής.
Η σχολή χορού Danza Fuerte απαριθμεί σήμερα εκατοντάδες απόφοιτους που εργάζονται πλέον ως καθηγητές χορού σε Ελλάδα – Κύπρο και Αμερική ενώ παράλληλα 17 απόφοιτοι είναι πλέον Ιδιοκτήτες διάσημων σχολών χορού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα Πτυχία είναι αναγνωρισμένα και από την Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος Ε.Χ.Ο.Ε.
Μέλος του International Dance Organization I.D.O.
Επίσημος αντιπρόσωπος της Διεθνούς Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας I.D.S.F.
Μοναδικός αναγνωρισμένος από τη Δ.Ο.Ε Διεθνής χοροαθλητικός φορέας.

Ελάτε να κάνουμε το όνειρό σας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ………………………….

close
Start typing to see posts you are looking for.
Scroll To Top